MATCHBOX DOŽIVETJA

Slovenija je mala država v velikem svetu, kljub temu v velikem svetu s svojimi lepotami ne zaostaja.
Tiste skrite in najlepše kraje te male deželice, bi vam radi pokazali tudi mi.


Prepustite se naši organizaciji vašega prostega časa, po poslovnih obveznostih… Poskrbimo tako za posameznike kot skupine in se prilagodimo vašemu času in željam.  Naše personalizirane in all in one storitve zadovoljijo še najzahtevnejšega obiskovalca.

Prestolnica

Mesto z zeleno dušo, kot pravijo Ljubljani, ima tako utrip domačnosti in prijaznosti malega kraja, kakor tudi lastnosti, s katerimi se ponašajo največje  prestolnice. Z nami jo boste lahko raziskali do potankosti in spoznali skrite kotičke, ki jih poznamo samo njeni prebivalci.

Kulinarika

‘Zjutraj jej kot kralj, opoldne kot meščan, zvečer kot berač.’

Ta pregovor za Slovenijo ne bo držal, saj vas bodo kuharski mojstri kot kralje razvajali v kateremkoli trenutku dneva. Slovenija se lahko pohvali z različnimi vrstami vina vrhunske kakovosti in z dolgoletno pivovarsko tradicijo, ki se prav tako nahaja v centru Ljubljane. V sklopu Matchbox vam ponujamo paket, kjer boste imeli priložnost okusiti neprecenljiva kulinarična doživetja. Zagotovili vam  bomo pokušino najboljše slovenske tradicionalne kulinarike.

POSLOVNO MREŽENJE

Med bivanjem v Sloveniji vam omogočamo možnost spoznavanja z različnimi podjetniki in raziskovanje poslovnega okolja, v katerem delujete.  … to je o.k.

Za vas smo izbrali zaupanja vredno ekipo, ki vam bo svetovala na poslovnem področju. Prisluhnete njihovim izkušnjam in znanju, kar pa vam hkrati nudi odlično priložnost za mreženje in širjenje svoje poslovne mreže.

Custom doživetje

Želite ponudbo, ki bo namenjena vašem doživetju? Stopite v stik z nami in skupaj bomo prišli do prave rešitve za vas. Ponujamo vam popolnoma prilagojeno in hkrati fleksibilno doživetje, ki ustreza vašim potrebam in željam. V ta namen smo razvili poslovno-turistični program, ki traja od nekaj ur do enega dne in se bo brez težav vključil v vaš urnik.